Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Всяка дама обича да се чувства добре независимо къде е. Затова ние от PARAMIDONNA ще ви дадем някои идеи за това как да стилизирате косата си по време на вашата почивка.

Лятната визия не може да не я асоциираме със свободно паднала коса на вълни. Като добавим и една небрежна плитка за акцент, вие ще бъдете най-сладката госпожица на плажа. Можете да се сплетете по най-различни начини и да ексериментирате с косата си, тъй като нека си признаем – под лъчите на яркото слънце всичко, от което имаме нужда е доброто ни настроение, както и цял бански Habana Passion в червен цвят от PARAMIDONNA.

Класическият кок, който стана особено популярен последните години и като прическа, подходяща за града, няма как да не влезе в нашия списък. Тук отново имате свободата да изберете как да го стилизирате – дали да го вържете високо или ниско, да добавите цвете в косите, сладък аксесор или просто слънчевите си очила. Със сигурност няма да сгрешите с плажната си визия, ако оформите косата си по този начин, особено ако сте избрали да почивате на горещо място с влажен климат. Тази прическа в комбинация с половинки бански от 3 части в розов или оранжев цвят ви гарантира приятно настроение край брега на морето.

Вдъхновени от горещите кътчета, прическата ни в топ 3, подходяща за плаж или басейн, със сигурност няма как да не включва и ..шапка! Да, независимо как стилизирате вашите коси – добавяйки шапката от колекция MY PASSIONATE VOYAGE на PARAMIDONNA – няма как да останете незабелязана.

Не на последно място искаме да ви кажем, че сте красиви по всякакъв начин, но най-вече, изпъквайки със собствената си индивидуалност. А тя няма как да не проличи в избора ви на облекло и прическа!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 + fourteen =