Пропусни това

Количка

Вашата количка е празна

Статия Как Paramidonna спечели сърцата на хиляди жени

Как Paramidonna спечели сърцата на хиляди жени

Как Paramidonna спечели сърцата на хиляди жени

Кои сме ние?

PARAMIDONNA е луксозен бранд за бански и плажни облекла, а в основите на името е заложено съкровеното и лично обръщение на мъж към любимата - “Pаra mi donna” или “за моята жена”. Това е и нашето послание: да предложим на всяка дама най-доброто без компромиси!

Нашата работа
За изготвянето на колекциите си използваме платове от най-добрите фабрики в Италия, Испания и Франция, а материалите са старателно подбрани, без компромис с качеството им. Работим с екип от професионалисти, които изпипват всеки един детайл и следят за високото ниво на изпълнение. От материите до конеца, през кройката и изработката - държим облеклата ни да са в перфектен вид за нашите клиентки. Благодарение на труда и постоянствотото на целия екип, брандът бързо се превръща в любим на хиляди жени.

Стилни, но и ангажирани към планетата ни, работим в посока екологичност и устойчивост на бранда, за да минимализираме въглеродният отпечатък върху природата. Всичките ни опаковки за изпращане на продуктите, са биоразградими и за многократна употреба. Част от банските са изработени от рециклирани платове, като това ни приближава една стъпка по-близо до целта ни за устойчивост.

За дизайнера
Главния дизайнер и основател на PARAMIDONNA Доника Анчева, която преди 6 години сбъдва своята мечта и представя личното си виждане за плажна мода. Тя вярва, че всяка дама заслужава да се чувства красива и стилна навсякъде по света и именно това я мотивира да създава красота. Завършила счетоводство като магистърска степен и след това специализира в University of the Arts London със специалност Fashion Design. Доника умело комбинира бизнес управлението и творческата дейност в разрастването и развитието на бранда.

Другите за PARAMIDONNA

За нас е чест, че имаме възможността да бъдем публикувани в множество световно известни списания като VOGUE UK, VOGUE RUSSIA, Brides Magazine, Switch Magazine Sposa, L’officiel, JOY, GLAMOUR, GRAZIA. През 2018г. PARAMIDONNA взе участие на световно признатия форум в САЩ -MIAMI SWIM WEEK. Там бранда застана рамо до рамо с лидерите в индустрията. Следващата година участвахме на световното изложение в Париж UNIQUE BY MODE CITY - най-големият по рода си форум в Европа за плажно облекло и бански.

Какво ви очаква в Paramidonna?

Потопете се в света на лукса и грабнете възможността да се отличите на плажа, край басейна и на всяка ваша ваканция. Насладете се на богатата ни селекция от модели, в която със сигурност ще преоткриете красотата на своето тяло!

Вижте още

Как да се грижим за кожата през лятото?

Как да се грижим за кожата през лятото?

През летния сезон негативните фактори, които влияят отрицателно на кожата са много: ултравиолетови лъжи, прах, топлина, морска вода и т.н. Всичко това нарушава естествената защита, води до дехидрат...

Виж повече