Преминаване към съдържанието

Търсене

Количка

Име Цена КОЛ. Product image
  • :

Междинна сума:
Преглед на количката
Вашата количка е празна

Кои сме ние?

PARAMIDONNA е луксозен бранд за бански и плажни облекла, а в основите на името е заложено съкровеното и лично обръщение на мъж към любимата - “Pаra mi donna” или “за моята жена”. Това е и нашето послание: да предложим на всяка дама най-доброто без компромиси!

Нашата работа
За изготвянето на колекциите си използваме платове от най-добрите фабрики в Италия, Испания и Франция, а материалите са старателно подбрани, без компромис с качеството им. Работим с екип от професионалисти, които изпипват всеки един детайл и следят за високото ниво на изпълнение. От материите до конеца, през кройката и изработката - държим облеклата ни да са в перфектен вид за нашите клиентки. Благодарение на труда и постоянствотото на целия екип, брандът бързо се превръща в любим на хиляди жени.

Стилни, но и ангажирани към планетата ни, работим в посока екологичност и устойчивост на бранда, за да минимализираме въглеродният отпечатък върху природата. Всичките ни опаковки за изпращане на продуктите, са биоразградими и за многократна употреба. Част от банските са изработени от рециклирани платове, като това ни приближава една стъпка по-близо до целта ни за устойчивост.

За дизайнера
Главния дизайнер и основател на PARAMIDONNA Доника Анчева, която преди 6 години сбъдва своята мечта и представя личното си виждане за плажна мода. Тя вярва, че всяка дама заслужава да се чувства красива и стилна навсякъде по света и именно това я мотивира да създава красота. Завършила счетоводство като магистърска степен и след това специализира в University of the Arts London със специалност Fashion Design. Доника умело комбинира бизнес управлението и творческата дейност в разрастването и развитието на бранда.

Другите за PARAMIDONNA

За нас е чест, че имаме възможността да бъдем публикувани в множество световно известни списания като VOGUE UK, VOGUE RUSSIA, Brides Magazine, Switch Magazine Sposa, L’officiel, JOY, GLAMOUR, GRAZIA. През 2018г. PARAMIDONNA взе участие на световно признатия форум в САЩ -MIAMI SWIM WEEK. Там бранда застана рамо до рамо с лидерите в индустрията. Следващата година участвахме на световното изложение в Париж UNIQUE BY MODE CITY - най-големият по рода си форум в Европа за плажно облекло и бански.

Какво ви очаква в Paramidonna?

Потопете се в света на лукса и грабнете възможността да се отличите на плажа, край басейна и на всяка ваша ваканция. Насладете се на богатата ни селекция от модели, в която със сигурност ще преоткриете красотата на своето тяло!

Ние използваме бисквитки, за да Ви улесним с персонализирана информация за Вас.