Пропусни това

Количка

Вашата количка е празна

За PARAMIDONNA

Името на бранда идва от италиански и испански език и означава “за моята жена” (para mi donna). PARAMIDONNA е моден бранд, създаден от Доника Анчева през 2015-та година, с идеята да предлага на дамите най-доброто в света на банските и плажното облекло, без компромиси в дизайна и качеството. Използвайки луксозни материи и залагайки на доказани световни лидери при избора на материали и аксесоари, ние се стремим да предизвикваме всички по веригата към в посока екологичност и социална отговорност. Фокусът на продуктовите линии е насочен към създаване на модели, които извайват, скулптурират и поддържат женското тяло комфортно. 

Мисията на PARAMIDONNA е да усъвършенства света на банските, предлагайки богато разнообразие от evergreen модели. Независимо от размера или възрастта, нашата основоположна идея е всяка жена да се чувства красива, уверена и стилна. Активно работим в посока устойчивост и голяма част от платове, материали и опаковките са рециклирани и подходящи за многократна употреба. Всеки един продукт е произведен с използване на етичен труд и със стремеж да прилагаме нови практики, които да защитават и опазват околната среда. 

Черпим вдъхновение от екзотичните кътчета по света, интернационалната култура, от пъстрите нюанси на природата, женската индивидуалност и красота. Всеки детайл е специално подбран и грижливо изработен от дизайнерския ни екип и преди всичко направен с любов и внимание!