Нашата история…
“Pаra mi donna”или “за моята жена” – съкровено и лично обръщение на мъж към любимата. Това е и нашето послание: Да предложим на всяка дама най-доброто без компромиси! PARAMIDONNA е български моден бранд, създаден от Доника Анчева през 2015 година, специализиран в дизайн и производство на бански костюми и плажни дрехи. Използваме първокласни италиански и испански материи, залагаме на доказани световни лидери при избора на материали и аксесоари за колекциите си. Фокусът ни е насочен към дами, които обичат да пътуват и оценяват автентичния дизайн, характерния стил и личния ни прочит на модните тенденции.

Нашето вдъхновение…
Черпим вдъхновение от екзотичните кътчета по света, интернационалната култура, от пъстрите нюанси на природата, женската индивидуалност и красота. Всяка колекция има собствена тема, която е отразена върху стила, принтовете и цветовете на моделите бански PARAMIDONNA. Всеки детайл е специално подбран и грижливо изработен от дизайнерския екип, но преди всичко е направен с любов!

Нашата мисия…
Мисията на PARAMIDONNA е да облича жени със своите бански костюми и плажни дрехи. Независимо от възрастта, нашата основоположна идея е всяка от тях да се чувства красива, модерна и стилна навсякъде по света. От любимите български Черноморски кътчета, през Микoнос, Ибиза, Сен тропе, и стигнем до далечните тропически и екзотични дестинации. Да, за това нямаме граници! Във всяко близко или далечно място, PARAMIDONNA иска да се грижи за твоя стил и женственост!

Нашите успехи…
Брандът ни беше част от най-голямото събитие в света на SWIMWEAR и BEACHWEAR облеклото – MIAMI SWIMWEEK 2018. Тогава на седмицата на модата оставихме нашата следа и имахме привилегията да стоим редом до едни от най-добрите брандове в света, специализирани в тази област. През 2019 г. марката участва на едно от най-големите изложения за бански костюми и плажни облекла – UNIQUE by ModeCity в Париж. Също така, и имаме удоволствието бански PARAMIDONNA да присъстват на страниците на списания като VOGUE UK, VOGUE RUSSIA, Brides Magazine, Switch Magazine Sposa, L’officiel, JOY, GRAZIA и други.

Нашите мечти…
Не можем да скрием от вас, че и ние мечтаем. А за какво точно… ще разбирате във всяка следваща колекция!