Преминаване към съдържанието

Търсене

Количка

Име Цена КОЛ. Product image
  • :

Междинна сума:
Преглед на количката
Вашата количка е празна

Бански с висока талия -  вечна „класика в жанра“ в света на банските костюми. Модел, който още от далечни времена, е предпочитан избор от жени по целия свят.

Този тип бански костюм има по-голямо покритие, в сравнение с изрязаните бикини с ниска талия, но същевременно деликатно разкрива прекрасните извивки на всяка една дама и подчертава нейната женственост и обаятелност.

В тази статия ще ви помогнем да изберете своя най-любим модел бански с висока талия, носещ в себе си същевременно стил, класа и сексапил.

Най-добрите бански с висока талия от PARAMIDONNA

1. ЧЕРНИ ПОЛОВИНКИ БАНСКИ С ВИСОКА ТАЛИЯ MARIE извайват силуета, „прибират“ фигурата и пресъздават един класически елегантен образ, благодарение на своя плътен черен цвят. Поради изключителната еластичност на плата, от който е създаден, този модел обхваща размери от XS до 2XL. Защото за красотата няма граници, нали така?!  

2. ПОЛОВИНКИ БАНСКИ LINDA В ЦВЯТ PAPAYA е истински екзотичен прочит на лятото и неговите „сочни“ цветове и нюанси. Акцентираме върху финия рециклиран хастар в телесен цвят, с който е подплатен този бански костюм с висока талия. Вече определено сме нетърпеливи да вкусим лятото...

3. ПОЛОВИНКИ БАНСКИ KYLIE ЦВЯТ СИНЯ ДЪВКА е един ярък и открояващ се one size модел бански с висока талия. Неговият тренди син цвят ни кара мислено да се потопим в магията на безкрайното море и да се понесем „по гребена“ на лятната вълна. Къдричките в горната и долната част на комплекта го правят още по-интересен и закачлив.

4. ПОЛОВИНКИ БАНСКИ В ЦИКЛАМЕН ЦВЯТ С ВИСОКА ТАЛИЯ LINDA сякаш нашепват за лято, любов и още нещо... Този разкошен модел в кокетен цикламен цвят е едно от най-романтичните неща, които искаме да ни се случат...

5. ПОЛОВИНКИ БАНСКИ KYLIE BANANA са модерни, „сладки“ и жълти! Този невероятно свеж one size модел бански с висока талия може да пасне на всеки размер – от XS до 2XL и да завърти главите на всички около вас!

6. Не можем да кажем на черното - бяло, но можем да съберем тези два цвята на едно място и да създадем чудеса! ПОЛОВИНКИ БАНСКИ KYLIE BLACK с висока талия и къдрички в горната и долната си част, е истинско доказателство, че елегантното може да бъде и забавно! Този бански костюм в универсален размер поставя началото на вашите плажни приключения...

И ако все още се чудите кой модел бански с висока талия да изберете и ви се иска всички те да присъстват в куфара ви, на път към вашата почивка – разбираме ви напълно. Изборът е голям, а изкушението – още по-голямо. 

Всеки един ден е повод да се усмихваме и да бъдем благодарни за изгряващото слънце. Досущ както всяко едно наше настроение съответства на определен бански костюм. 

И тъй като казват, че жената притежава способността да мени честичко настроенията си – колкото повече бански в гардероба си има, толкова по-щастлива би била тя! 

С обич: екипът на PARAMIDONNA

Ние използваме бисквитки, за да Ви улесним с персонализирана информация за Вас.