Пропусни това

Количка

Вашата количка е празна

Статия Бански с висока талия – шик и женственост на плажа

бански с висока талия

Бански с висока талия – шик и женственост на плажа

Бански с висока талия -  вечна „класика в жанра“ в света на банските костюми. Модел, който още от далечни времена, е предпочитан избор от жени по целия свят.

Този тип бански костюм има по-голямо покритие, в сравнение с изрязаните бикини с ниска талия, но същевременно деликатно разкрива прекрасните извивки на всяка една дама и подчертава нейната женственост и обаятелност.

В тази статия ще ви помогнем да изберете своя най-любим модел бански с висока талия, носещ в себе си същевременно стил, класа и сексапил.

Най-добрите бански с висока талия от PARAMIDONNA

1. ЧЕРНИ ПОЛОВИНКИ БАНСКИ С ВИСОКА ТАЛИЯ MARIE извайват силуета, „прибират“ фигурата и пресъздават един класически елегантен образ, благодарение на своя плътен черен цвят. Поради изключителната еластичност на плата, от който е създаден, този модел обхваща размери от XS до 2XL. Защото за красотата няма граници, нали така?!  

2. ПОЛОВИНКИ БАНСКИ LINDA В ЦВЯТ PAPAYA е истински екзотичен прочит на лятото и неговите „сочни“ цветове и нюанси. Акцентираме върху финия рециклиран хастар в телесен цвят, с който е подплатен този бански костюм с висока талия. Вече определено сме нетърпеливи да вкусим лятото...

3. ПОЛОВИНКИ БАНСКИ KYLIE ЦВЯТ СИНЯ ДЪВКА е един ярък и открояващ се one size модел бански с висока талия. Неговият тренди син цвят ни кара мислено да се потопим в магията на безкрайното море и да се понесем „по гребена“ на лятната вълна. Къдричките в горната и долната част на комплекта го правят още по-интересен и закачлив.

4. ПОЛОВИНКИ БАНСКИ В ЦИКЛАМЕН ЦВЯТ С ВИСОКА ТАЛИЯ LINDA сякаш нашепват за лято, любов и още нещо... Този разкошен модел в кокетен цикламен цвят е едно от най-романтичните неща, които искаме да ни се случат...

5. ПОЛОВИНКИ БАНСКИ KYLIE BANANA са модерни, „сладки“ и жълти! Този невероятно свеж one size модел бански с висока талия може да пасне на всеки размер – от XS до 2XL и да завърти главите на всички около вас!

6. Не можем да кажем на черното - бяло, но можем да съберем тези два цвята на едно място и да създадем чудеса! ПОЛОВИНКИ БАНСКИ KYLIE BLACK с висока талия и къдрички в горната и долната си част, е истинско доказателство, че елегантното може да бъде и забавно! Този бански костюм в универсален размер поставя началото на вашите плажни приключения...

И ако все още се чудите кой модел бански с висока талия да изберете и ви се иска всички те да присъстват в куфара ви, на път към вашата почивка – разбираме ви напълно. Изборът е голям, а изкушението – още по-голямо. 

Всеки един ден е повод да се усмихваме и да бъдем благодарни за изгряващото слънце. Досущ както всяко едно наше настроение съответства на определен бански костюм. 

И тъй като казват, че жената притежава способността да мени честичко настроенията си – колкото повече бански в гардероба си има, толкова по-щастлива би била тя! 

С обич: екипът на PARAMIDONNA

Вижте още

onesize бански за големи размери

Onesize бански, подходящи от малки до големи размери

One size, или преведено от английски – универсален размер, побира в себе си женската красота във всичките й форми и разновидности.  Слаби, закръглени, или по-пищни дами – всички те могат да изразят...

Виж повече
луксозно дамско бельо

Защо всяка жена обича луксозно дамско бельо?

Едва ли има мъж, или жена, който да не се вдъхновява истински при вида на едно луксозно дамско бельо. Галейки очите, душата и сетивата, подходящият комплект бельо притежава притегляща и съблазняващ...

Виж повече
Liquid error (layout/theme line 118): Could not find asset snippets/primebcustomerloc-js.liquid