Преминаване към съдържанието

Търсене

Количка

Име Цена КОЛ. Product image
  • :

Междинна сума:
Преглед на количката
Вашата количка е празна

Често задавани въпроси


Как да разбера кой е правилният размер за мен?

Моля вижте таблицата ни с размери, по която да се ориентирате кой е най-подходящият за Вас. Ако имате нужда от консултиране, се свържете с нас на телефон: 0888 477 069 или ни пишете на имейл адрес: office@paramidonna.com

Какво означава PREORDER продукт?

Продукт, който е със стикер PREORDER, означава, че в момента не е наличен, но се очаква да бъде скоро. Срокът, в който ще е наличен може да откриете в описанието на продукта.

Мога ли да поръчам различен размер горна и долна част?

Банските се продават само на комплекти и не е възможно да комбинираме един размер от горна част с друг размер долна част.

Какви методи на плащане предлагате?

Можете да изберете от следните методи за плащане:

* плащане с карта - за всички поръчки, платени с карта, доставката е фиксирана 6.50 лв. до личен адрес или офис на Еконт.

* наложен платеж - заплащане на сумата при получаване на продукта от куриерската фирма. Доставката е фиксирана 6.50 лв. до личен адрес или офис на Еконт.

* по банков път - можете да преведете сумата по банков път за фирма
ДИАМОД ЕООД,
IBAN: BG55UBBS80021093833930
BIC: UBBSBGSF

Къде да приложа кода за отстъпка?

Кодът за отстъпка се прилага при финализиране на поръчката. Ако правите поръчката си от мобилно устройство, ще видите полето на последната стъпка от поръчката - плащане. Моля, не записвайте кода в поле “бележки”, тъй като няма да бъде отразен. В случай, че правите поръчката си от десктоп, полето за код се визуализира от Ваше дясно още на първата стъпка от въвеждане на данните Ви за доставка. 

Обърнете внимание, че кодовете за отстъпка не могат да бъдат използвани при покупка на подаръчни ваучери и не се комбинират с други отстъпки и промоции.

Как да разбера, че направената от мен поръчка е успешна?

След като завършите поръчката си, на посоченият от Вас имейл, ще получите потвърждение за покупката, както и номер на поръчката. Веднага щом пратката е предадена от наш служител на куриерската фирма, ще получите още един имейл за потвърждение. Моля, ако не получавате известие за поръчката си, уверете се, че сте въвели коректен имейл адрес. Ако все пак всичко е наред и не сте получили потвърждение от наша страна, не се колебайте да се позвъните на телефон: 0888 477 069 или да ни пишете на имейл office@paramidonna.com.

Представител на PARAMIDONNA ще се свърже ли с мен, след като направя поръчка?

След като финализирате поръчката си, ще получите имейл с потвърждение. Наш служител ще се свърже са Вас само в случаите, когато е необходимо да уточним адрес за доставка или друго, свързано с поръчката на продукта.

Колко време отнема доставката?

Времето за доставка на пратките е между един и три работни дни. Изключение правят населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма Еконт. Поръчки, направени събота и неделя или на национални празници, се обработват на първия работен ден. По време на промоционални кампании е възможно поръчките да бъдат изпълнени в рамките на един до пет работни дни.  Ако не успеем да изпълним поръчката Ви в срок, наш служител ще се свърже с Вас по телефона. Моля, обърнете внимание, че ако сте поръчали продукт на PREORDER, той ще бъде изпратен на указаната дата в описанието.

В случай, че желаете да получите поръчката си експресно, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0888 477 069 или да ни пишете на имейл: office@paramidonna.com

Мога ли да пренасоча поръчката си за друг адрес?

След като финализирате поръчката си, може да смените адреса, като се свържете с нас на номер 0888 477 069. Ако поръчката Ви е вече подготвена и/или изпратена, е необходимо да се свържете с куриер за пренасочване на пратката. Моля, обърнете внимание, че куриерска фирма Еконт има такса 3,90 лв. за пренасочване на пратки от едно населено място към друго или от личен адрес за офис. Тази такса се поема от Търговеца само в случаите, когато погрешно е изпратил стоката до друг адрес. 

Мога ли да отменя вече направена поръчка?

Да, можете да отмените своята поръчка на телефон: 0888 477 069 или да ни пишете на имейл: office@paramidonna.com Ако поръчката Ви е направена с карта, е необходимо да попълните и формуляр за връщане, който може да изтеглите от тук (линк към формуляра), за да възстановим сумата.

Как да постъпя, ако имам нужда да направя промени по поръчката, след като съм потвърдил разплащането?

Свържете се с нас по телефон на: 0888 477 069 или имейл адрес: office@paramidonna.com

Как ще получа продуктите и колко струва тяхната доставка?

Всички поръчки се изпращат с куриерска фирма Еконт с преглед, тест и sms. Доставката е фиксирана – 6.50 лв. Ако предпочитате да доставим продукта с друга куриерска фирма, е необходимо да се свържете с нас на телефон: 0888 477 069 или да ни пишете на имейл: office@paramidonna.com. В този случай доставката е изцяло за сметка на клиента.

Ако сте посочили офис за доставка с друга куриерска фирма, е възможно забавяне в доставката. Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточни данните за доставка с Еконт. 

Ако сте въвели адрес, на който се намира офис на куриерска фирма, различна от Еконт и не сте го упоменали, очаквайте доставка на този адрес. 

Имам ли право на преглед и тест на поръчката преди да я платя?

Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест за максимално удобство на клиента. Ако това не е Вашият модел или размер, може да върнете продукта и да направите нова поръчка. Транспортните разходи са за сметка на клиента.

Получих имейл за потвърждение, но не получих пратката си. На какво може да се дължи това?

Ако сте получили имейл за това, че поръчката Ви е изпратена, но повече от три работни дни не получавате известие за доставка, уверете се, че все пак:

* не сте посочили грешен или непълен телефон за връзка

* куриер не е правил опити да се свърже с Вас на посочения адрес три поредни работни дни, но не сте отговорили на обажданията

* пратката Ви не е в посочения офис на Еконт, но не сте получили sms

Не се колебайте да се свържете се с нас по телефон 0888 477 069, за да проверим къде е пратката Ви към момента и дали не е върната обратно към нас. 

Има ли минимум за стойността на поръчката?

Нямаме минимум за стойността на поръчката. Молим да проверите дали няма лимит върху размера на транзакциите по банковата Ви сметка.

Мога ли да поръчам продукт по телефона?

Да, можете на номер: 0888 477 069 или да ни пишете и на имейл: office@paramidonna.com 

Ние използваме бисквитки, за да Ви улесним с персонализирана информация за Вас.