Пропусни това

Количка

Вашата количка е празна

Статия Какъв нюанс зелен бански да изберем?

зелен бански

Какъв нюанс зелен бански да изберем?

Приветстваме пролетта, слънцето и цялата заобикаляща ни зеленина, с радост, вълнение и усмивка на лице! Веднага свързваме тези емоции с предстоящи незабравими почивки, топъл пясък, море и шоколадов загар.

Разбира се, за перфектната почивка имаме нужда и от също толкова перфектен бански костюм в актуален за сезона цвят. Ето защо, в тази статия ще ви дадем няколко отговора на въпроса какъв нюанс зелен бански да изберете за вашата ваканция.


Какъв нюанс зелен бански да изберем за Пролет/Лято 2022? 

Зеленият цвят винаги е бил предвестител на добри новини и знак, че пролетта вече е настъпила. Също така, това е цвят, който винаги ще бъде на мода и предпочитан от дамите избор, що се отнася до техния аутфит. 

Представяме ви тези забележителни бански костюми в различни разновидности на зеления цвят: 

зелен бански

ЦЯЛ БАНСКИ OLIVIA KIWI от one size линията на бранда не може да бъде описан с думи – той трябва да се почувства. Изключителният дизайн на модела представлява цял бански с женствено изрязване в областта на ханша и метална халка, небрежно свързваща горната и долната част на банския костюм. 

зелен бански

ПОЛОВИНКИ БАНСКИ EMILY KIWI ONE SIZE грабва сърцата със своя класически силует, който може да заеме ключово място както в по-спортен, така и в по-елегантен плажен стайлинг. Усещате ли този неустоим полъх на свежест? Да, ние също. 

зелен бански

ПОЛОВИНКИ БАНСКИ FRIDA KIWI е просто пленителен зелен бански! Бюстието, в което се състои горната част на този one size модел, привлича вниманието с деликатното изрязване по средата и интересния аксесоар, поставен именно в тази област. Бикините с висока талия носят в себе си безметежност и класическо излъчване. 

зелен бански

ПОЛОВИНКИ БАНСКИ KYLIE В МАСЛИНЕНО ЗЕЛЕН ЦВЯТ са ефектни, закачливи и в един зелен нюанс бански, който се превърна в истински хит за сезона! One size моделът се отличава със своя акцент – къдрички в горната и долната си част, които придават романтичен вид и игриво настроение. 

зелен бански

ЦЯЛ БАНСКИ HAILEY В МАСЛИНЕНО ЗЕЛЕН ЦВЯТ е one size модел от същата гама, който никак не е за подценяване – елегантно изрязаният гръб компенсира по-плътното покритие в предната част, а ефектът определено е зашеметяващ! 

зелен бански

ПОЛОВИНКИ БАНСКИ CINDY В МАСЛИНЕНО ЗЕЛЕН ЦВЯТ могат да бъдат описани само с една дума и тя е - УЛТРА. Ултра женствен, ултра мини, ултра секси! Има си всичко – триъгълни чашки, връзки, обхождащи цялото тяло и красиво акцентиращи халки в горната и долната част на модела. 

зелен бански

ЦЯЛ БАНСКИ CLAUDIA В МАСЛИНЕНО ЗЕЛЕН ЦВЯТ носи в себе си толкова хубави детайли – загадъчно дълбоко V-образно деколте, елегантно извайваща лента под областта на бюста и стягаща тялото функция. Целите бански от PARAMIDONNA могат да бъдат истинско приключение!  

зелен бански

МАСЛИНЕНО ЗЕЛЕНИ ПОЛОВИНКИ БАНСКИ ANNA са свежи, като полъха на морския бриз и нежни, като лъчите на слънцето. И маслинено зелени, за да не бъдем съвсем тривиални! Този модел е наистина невероятен, със своята кокетност в цялостния дизайн на горната и долната част и набор, безгрижно разхождащ се по тях, перфектно допълнени от нежните връзки от едната страна на бикините.  

Оставяме ви време да изберете своя любим нюанс зелен бански, но не се размечтавайте прекалено – температурите прогресивно се покачват, а с тях и желанието за горещи спомени!

Вижте още

плажни рокли

Плажни рокли, спиращи дъха

От векове наред, дамската рокля е обект на обожание от страна на мъжете -  символ на женственост, стил и съблазън. Със своите най-различни дизайни, кройки, дължини и цветове, а също и с индивидуалн...

Виж повече
бански за бременни

Подходящи бански за бременни

Бременността на жената е най-истинският, съкровен и изпълнен със смисъл етап от нейния живот, в който красотата й разцъфтява по един изключителен начин.  Има неща, които ни ограничават, докато сме ...

Виж повече
Liquid error (layout/theme line 118): Could not find asset snippets/primebcustomerloc-js.liquid