Пропусни това

Количка

Вашата количка е празна

Статия Подходящи бански за бременни

бански за бременни

Подходящи бански за бременни

Бременността на жената е най-истинският, съкровен и изпълнен със смисъл етап от нейния живот, в който красотата й разцъфтява по един изключителен начин. 

Има неща, които ни ограничават, докато сме бременни, но да се наслаждаваме на слънцето, плажа и вълните, определено не е сред тях!

Разбира се, тъй като тялото ни търпи промени в този период, започваме активно да търсим подходящи бански за бременни, за да открием идеалния такъв, в който да изглеждаме зашеметяващо и същевременно да чувстваме удобство и комфорт.

В тази статия ще откриете 7 предложения бански за бременни, от които да изберете за своята предстояща ваканция.


Подходящи бански за бременни от PARAMIDONNA:

бански за бременни

ЦЯЛ БАНСКИ HAILEY ACID е ярък, неонов и толкова жълт! Появява се точно навреме за лятото и „ухае“ на свежест! Моделът е изработен от ултра еластична и приятна на допир материя, което го прави перфектен избор за дами с размери от XS, чак до 2XL. Силно го препоръчваме на бременните дами.

бански за бременни

ПОЛОВИНКИ БАНСКИ EMILY ACID отново приковава погледите с неоново-жълтия си цвят, но този път моделът на банския костюм е от две части и универсален размер, обхващащ 6 поредни размера. Чудесно решение за бременните дами, които нямат никакво намерение да прикриват своите коремчета това лято!:)

бански за бременни

ПОЛОВИНКИ БАНСКИ MARIE BLACK впечатляват със своя луксозен дизайн и елегантен черен цвят. С всеобхватната си еластичност, този one size модел от две части определено е подходящ бански за бременни – горната част е с презрамки, за да придържа и оформя бюста, а бикините са с висока талия.

бански за бременни

ЦЯЛ ЧЕРЕН БАНСКИ SOPHIA е истинска изисканост на плажа. Със своята класическа линия и вечната контрастираща комбинация между черен и бял цвят, цял черен бански SOPHIA е абсолютен bestseller от one size колекцията на бранда. 

бански за бременни

ЦЯЛ БАНСКИ SOPHIA ROSE BEIGE е доказателство, че луксът и комфортът могат да вървят ръка за ръка, а резултатът е безкрайно пленителен! Цял бански SOPHIA в розово-бежов цвят е толкова нежен, женствен и неповторим! Двете халки на презрамките, силно и стилно изрязаният гръб и лекият сатениран отблясък на този one size модел придават ефектен завършек на една блестяща плажна визия! 

бански за бременни

ЦЯЛ БАНСКИ HAILEY КАРАМЕЛ е в топъл и натурален карамелен цвят, невероятно допълващ се със златистия пясък на плажа и с вашия златист загар на кожата. Моделът е one size, като в предната си част е с пълно покритие, а отзад е със стилен силно изрязан гръб – разкошен контраст!

бански за бременни

ПОЛОВИНКИ БАНСКИ FRIDA KIWI с висока талия е още едно свежо предложение от пъстроцветната гама one size бански на бранда. Особено подходящ е за дамите, чийто бюст почти изцяло е запазил първоначалната си големина и не е значително наедрял по време на бременността. Бикините и тук са с висока талия, но интересната част е именно горната – бюстие със съвсем деликатно изрязване и метален аксесоар по средата, който допълнително акцентира и придава усещане за завършеност.


С нашите предложения подходящи бански за бременни не е нужно да се притеснявате, че коремчето ви постоянно расте – те сами ще се нагаждат според тялото ви от началото на бременността, до нейния край! 

 

Вижте още

зелен бански

Какъв нюанс зелен бански да изберем?

Приветстваме пролетта, слънцето и цялата заобикаляща ни зеленина, с радост, вълнение и усмивка на лице! Веднага свързваме тези емоции с предстоящи незабравими почивки, топъл пясък, море и шоколадов...

Виж повече
плажни дрехи

 Любимите плажни дрехи, без които не можем

Кои са любимите ни плажни дрехи и защо не можем без тях на ваканцията? Казват, че облеклото „говори“ за един човек и разкрива неговата личност и характер. Това е съвсем вярно, а доказан факт е, че ...

Виж повече
Liquid error (layout/theme line 118): Could not find asset snippets/primebcustomerloc-js.liquid