Преминаване към съдържанието

Търсене

Количка

Име Цена КОЛ. Product image
  • :

Междинна сума:
Преглед на количката
Вашата количка е празна

В тези студени дни имаме желание да ви стоплим с нещо горещо, а именно с 6-те най-актуални цветове за пролет/лято 2022. Наблюдавайки снега през прозореца си, пишем тази статия, размечтани за топлите слънчеви дни и нощи, които ни очакват съвсем скоро.

Разбира се, за нищо на света не бихме пропуснали да подготвим нашите великолепни дами за предстоящия сезон и да се погрижим за тяхната тренди визия. А ето и какво да очаквате като най-актуални цветове за пролет/лято 2022. 

Кои ще бъдат тенденциите в цветовете за топлия сезон?

1. Можем да познаем пролетта по това, че навън вече всичко е в зелен цвят. Представяме ви три различни негови разновидности – цвят киви, маслинено зелено  и цвят мента .

2. Горещият темперамент на този цикламен цвят е един от най-добрите избори за вашата плажна визия, който можете да направите това лято.  Нежен, чувствен и изключително актуален цвят за лято 2022.

3. Не си представяме лятото без море и без неговия необятен син цвят. Подбрали сме за вас цвят синя дъвка и бебешко син цвят.

4. Стилен, горещ и неустоим, цвят карамел  е сред 6-те най-актуални цветове за пролет/лято 2022.

5. Цвят папая е сладко вдъхновение от далечните тропици, което можете да пренесете и тук. От своя страна, „сочният“ и свеж оранжев цвят винаги ще бъде предпочитан през топлите сезони.

6. И докато сме на тропическа вълна – банановият жълт цвят е неизменната доза свежест, от която имаме нужда. Цветът на Слънцето определено ни зарежда за лято, море и щастие! 

 

С тези цветове, приповдигнато настроение и усмивка на лицето, сте готови да пристъпите в сезон пролет/лято 2022 с PARAMIDONNA!

Ние използваме бисквитки, за да Ви улесним с персонализирана информация за Вас.