Пропусни това

Количка

Вашата количка е празна

Статия Най-актуалните цветове за пролет/лято 2022

Най-актуалните цветове за пролет/лято 2022

Най-актуалните цветове за пролет/лято 2022

В тези студени дни имаме желание да ви стоплим с нещо горещо, а именно с 6-те най-актуални цветове за пролет/лято 2022. Наблюдавайки снега през прозореца си, пишем тази статия, размечтани за топлите слънчеви дни и нощи, които ни очакват съвсем скоро.

Разбира се, за нищо на света не бихме пропуснали да подготвим нашите великолепни дами за предстоящия сезон и да се погрижим за тяхната тренди визия. А ето и какво да очаквате като най-актуални цветове за пролет/лято 2022. 

Кои ще бъдат тенденциите в цветовете за топлия сезон?

1. Можем да познаем пролетта по това, че навън вече всичко е в зелен цвят. Представяме ви три различни негови разновидности – цвят киви, маслинено зелено  и цвят мента .

2. Горещият темперамент на този цикламен цвят е един от най-добрите избори за вашата плажна визия, който можете да направите това лято.  Нежен, чувствен и изключително актуален цвят за лято 2022.

3. Не си представяме лятото без море и без неговия необятен син цвят. Подбрали сме за вас цвят синя дъвка и бебешко син цвят.

4. Стилен, горещ и неустоим, цвят карамел  е сред 6-те най-актуални цветове за пролет/лято 2022.

5. Цвят папая е сладко вдъхновение от далечните тропици, което можете да пренесете и тук. От своя страна, „сочният“ и свеж оранжев цвят винаги ще бъде предпочитан през топлите сезони.

6. И докато сме на тропическа вълна – банановият жълт цвят е неизменната доза свежест, от която имаме нужда. Цветът на Слънцето определено ни зарежда за лято, море и щастие! 

 

С тези цветове, приповдигнато настроение и усмивка на лицето, сте готови да пристъпите в сезон пролет/лято 2022 с PARAMIDONNA!

Вижте още

Топ 10 предложения за съблазнително бельо и бански за Нея на Свети Валентин

Топ 10 предложения за съблазнително бельо и бански за Нея на Свети Валентин

Свети Валентин чука на вратата и не можем да отречем, че съблазнително бельо и бански са сред топ идеите за подаръци за Нея за празника. Почти сме убедени, че всяка една дама се вълнува да го посре...

Виж повече
onesize бански за големи размери

Onesize бански, подходящи от малки до големи размери

One size, или преведено от английски – универсален размер, побира в себе си женската красота във всичките й форми и разновидности.  Слаби, закръглени, или по-пищни дами – всички те могат да изразят...

Виж повече
Liquid error (layout/theme line 118): Could not find asset snippets/primebcustomerloc-js.liquid