Пропусни това

Количка

Вашата количка е празна

Статия Топ 10 предложения за съблазнително бельо и бански за Нея на Свети Валентин

Топ 10 предложения за съблазнително бельо и бански за Нея на Свети Валентин

Топ 10 предложения за съблазнително бельо и бански за Нея на Свети Валентин

Свети Валентин чука на вратата и не можем да отречем, че съблазнително бельо и бански са сред топ идеите за подаръци за Нея за празника. Почти сме убедени, че всяка една дама се вълнува да го посрещне, макар и да не си признава. Без значение дали сте във връзка, свободни, или в „сложни взаимоотношения“, заслужавате да отбележите тази така романтична дата от календара по подобаващ начин, а именно – желана, обгрижвана и сияеща. 

Мъжете, от своя страна, са не по-малко нетърпеливи да споделят Свети Валентин със своите половинки, защото знаят колко красота ще погали очите им и изпълни душата им.

За да ви улесним в избора на секси аутфит, а също и да „подшушнем“ на мъжката аудитория с какво да зарадват своята избраница, сме подготвили за вас топ 10 изкусителни предложения за съблазнително бельо и бански от колекциите на PARAMIDONNA.

Топ 10 изкусителни предложения за съблазнително бельо и бански за Свети Валентин

1. Комплект дамско бельо SARA в розов цвят гали не само кожата, но и сетивата. Перфектен подарък за дамите, които предпочитат по-нежна, „сладка“ и кокетна визия. 

2. Комплект дамско бельо SARA в черен цвят е един изключителен модел, олицетворяващ вечната класа, елегантност и сексапил.

3. По-дръзките дами, които обичат да „играят“ с цветовете и търсят нещо отвъд традиционното, ще се влюбят в нашия Комплект дамско съблазнително бельо SARA в цвят горчица . Свежо и цветно предложение, което горещо препоръчваме на жени с „шоколадов“ загар. 

4. Луксозният комплект IZZA в завладяващ изумрудено зелен цвят носи в себе си женствена непринуденост и френски дух. 

5. Внимание! Горещо! Половинки бански KOURTNEY HOT RED ще нажежат страстите до краен предел. Няма как да сбъркате с този модел за вашата романтична почивка по случай Свети Валентин. 

6. Червен, искрящ и неустоим – представяме ви този ултра секси Цял бански LEONE HOT RED, който просто е създаден за грях и предвещава незабравими емоции! 

7. Една любима наша „бонбонена“, секси и същевременно супер невинна визия, която би разтопила и най-студеното сърце. Половинки бански в розово ANNA  ще ви пренесат в един розов свят и ще ви накарат да мечтаете. 

8. Meet Naomi and have fun! Цял бански NAOMI в цикламен цвят събира всички погледи и овации, но бъдете предпазливи – води до пристрастяване! 

9. Вечната класика и сексапил от епохата на Мерилин Монро – Половинки бански в цикламен цвят с висока талия LINDA ви подаряват една безметежна романтика.

10. Тропиците ви очакват с Половинки бански CINDY в цвят папая. Ние ви уверяваме, че където и да сте, ще носите и разпръсквате тропическо настроение с тази визия.


Е, след тази феерия от цветове и сексапил, не ни остава нищо друго, освен да ви пожелаем един незабравим Свети Валентин, за което екипът на PARAMIDONNA с радост би допринесъл! 

Вижте още

5-те най-горещи дестинации за лято 2021

5-те най-горещи дестинации за лято 2021

Лято’21 беше вълнуващо и незабравимо. Ето кои бяха горещите дестинации за почивка този сезон. 1. Санторини Това лято Санторини беше водещата дестинация и няма как да не оглави класацията ни за най-...

Виж повече
Най-актуалните цветове за пролет/лято 2022

Най-актуалните цветове за пролет/лято 2022

В тези студени дни имаме желание да ви стоплим с нещо горещо, а именно с 6-те най-актуални цветове за пролет/лято 2022. Наблюдавайки снега през прозореца си, пишем тази статия, размечтани за топлит...

Виж повече
Liquid error (layout/theme line 118): Could not find asset snippets/primebcustomerloc-js.liquid